Ercsi,Rákóczi út 25.

Honda E Prototype Milánóban

Hír megjelenése: 2019.03.19
A HONDA BEJELENTETTE, HOGY A MILÁNÓI DESIGN HÉTEN IS BEMUTATJA A HONDA E PROTOTYPE-OT.
  • A japán vállalat első alkalommal szerepel a neves „Milan Design Week” expón
  • Az új Honda e Prototype egyenesen világpremierjéről, a Genfi Autószalonról érkezik Olaszországba
  • A “Honda experience - Casa Connessa Tortona“ névre keresztelt kiállítási területen egyedülálló formában tekinthetik meg a Honda e Prototype-ot a látogatók

A Honda illetékesei bejelentették, hogy a márka a világ legnagyobb dizájnexpóján is közszemlére teszi a Honda e Prototype-ot. A modell a Tortona „dizájnkerületben” berendezett kiállítási épületben kap helyet, és nem egyebet kíván demonstrálni, minthogy a formatervezők a (mobil)kapcsolatokon nyugvó életvitelt vették alapul a koncepció kidolgozásakor. Érdekesség, hogy a Genfi Autószalonon rendezett világpremiert követően ez lesz a Honda e Prototype első nyilvános szereplése. A modell a Honda első európai akkumulátoros elektromos autójának előfutárának tekinthető, sorozatgyártása már ebben az évben elkezdődik.

A “Honda experience - Casa Connessa Tortona” névre keresztelt kiállítási területen olyan egyedülálló élményeket tartogató környezetet alakítottak ki, amelyet maga a Honda e Prototype inspirált. Itt a különféle együttműködő partnerek munkáit is megcsodálhatják az érdeklődők, sőt az „Energiafával” is megismerkedhetnek, így képet kaphatnak a jövő technikai megoldásairól.

A “Honda experience - Casa Connessa Tortona” a Via Tortona 12 szám alatt található, közel a Porta Genova vasútállomáshoz. A kiállítás 2019. április 9. és 14. között, 10:00-től 21:00 óráig várja a látogatókat.

forrás: honda.hu

Munkatársaink


Ercsi - Autócentrum Szabó
Cím
2451 Ercsi, Rákóczi út 25.
Telefon
+36 (25) 505 605
Nyitva tartás
Használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk