Szerviz

  Akciók   Online bejelentkezés Karosszéria centrum Csereautó regisztráció Kupon regisztráció Webshop Elérhetőség

Szerviz

Az Autócentrum Szabó Kft. csoport márkaszervizei készen állnak arra, hogy mindenben a segítségére legyenek. Kedvezményes ajánlattokkal várjuk Önt és gépjárművét. A szerviz idejére díjmentesen biztosítunk szerviz cseregépjárművet. Szerviz programunk keretén belül egyedi árakat és kondíciókat biztosítunk.
Szerviz szolgáltatásunk során lehetősége van VIP kártyát igényelni, mely további előnyöket, kedvezményeket (munkadíj kedvezmények, díjmentes külső-belső mosás...stb.) jelent az Ön számára.
További részletek munkafelvevő kollegáinknál. Központi telefonszám: 06 (25) 505 601

AKCIÓS TÉLIGUMIK MÁR 9.990 FT-TÓL

Vásárolja meg nálunk téligumiját és spóroljon! Akciónk keretén belül jelentős összeget spórolhat meg új gumiabroncsa vagy szerelt kereke megvásárlásakor! Ráadásul a nálunk vásárolt téli gumiabroncsokat és szerelt kerekeket, mindössze bruttó 1.390 ft / db áron szereljük fel! Az akció visszavonásig érvényes! Gyártmány- és méretszűrőnk segítségével könnyen és egyszerűen megtalálhatja gépjárművére a megfelelő téli gumiabroncsokat. Amennyiben nem biztos döntésében képzett szakértőink örömmel segítenek kiválasztani, milyen téli gumiabroncsot vegyen. UGRÁS A WEBSHOPBA >>

Pollenszűrő most 20% kedvezménnyel + AJÁNDÉK KLÍMATISZTÍTÁS

Eredeti Honda pollenszűrő most 20% kedvezménnyel melynek vásárlása esetén klímatisztítással ajándékozzuk meg! A klíma rendszeres ellenőrzése, karbantartása és fertőtlenítése azonban elengedhetetlen. Akadályozza meg, hogy a spórák, baktériumok és gombák a szellőzőrendszeren keresztül autója utasterébe jussanak! Garantálja légkondíciónálója tökéletes működését, kérje annak tisztítását Márkaszervizünknél!

Frissítse navigációját még ma!

A legújabb térképek DVD, SD és HDD navigációs rendszerekhez már elérhetőek. A hasznos helyek, érdekes pontok (POI-k) - szállodák, éttermek, parkolók, stb. - és útvonalak frissítésével Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni az utazást. További információért forduljon Honda márkaszervizünkbe!

Honda Szerviz Plusz+ Program

Az új szerviz programunk keretében mindenki jobban jár. Kedvezményünk már az egy éves gépjárművekre is igénybe vehető kedvezményt jelent. Az 5 évnél idősebb gépjárművekre akár 20%-os munkadíj-, és akár 10%-os anyagár kedvezményt tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

Kedvezményes 3+ szerviz csomagok

Minden általunk forgalmazott és szervizelt 3 évesnél idősebb HONDA gépjármű modellre egyedi költséghatékony megoldást dolgoztunk ki. Szervizcsomagjaink jelentős alkatrész és munkadíj kedvezményt tartalmaznak. Rendelje meg szervizcsomagjainkat webshopunkban!

Úgy határozott, hogy rendesen gondját viseli új Hondájának?

Értékeljük döntését és a 8 éves hűségprogramunkkal támogatjuk Önt ebben. Ha a javasolt anyagokat és eredeti Honda alkatrészeket használva, hivatalos magyarországi Honda szervizműhelyünkben, a Honda ajánlásainak megfelelően az összes karbantartást és szervizt megadja új autójának, gépjárművére érvényes lesz a Honda Premium Quality hűségprogram. További részletek márkakereskedésünkben!

Díjmentes csereautó

Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. A gépkocsi szükségszerű nélkülözése komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Éppen ezért cégünk csereautó szolgáltatással kívánja biztosítani, hogy Ön a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.

"Hozom-viszem" szolgáltatás

Lényege, hogy az előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink márkaszervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen adják át azt. A szolgáltatást lehetőség van összekötni cseregépkocsi bérlésével.

Műszaki vizsga a legjobb áron 19.900 Ft*-tól

Márkafüggetlenül, már 19.900 Ft-tól elvégezzük gépjárműve esedékes műszaki vizsgáját. Legjobb árak mellett gyors ügyintézést is biztosítunk. A gépjármű műszaki vizsgálatát klimatizált, WIFI-vel ellátott ügyfélvárónkban meg is várhatja. *A feltüntetett ár 2 kerék meghajtású személygépjármű esetén érvényes. További információért kérjük keresse fel márkakereskedésünket! ON-LINE BEJELENTKEZÉS MŰSZAKI VIZSGÁRA ITT>>

Kiemelt WebShop termékeink

Elérhetőségeink

Szerviz

Térkép

Adja meg a címét, és megtervezzük a hozzánk vezető utat!
Város:  
Cím: